Na novém CD Pilarová spolupracuje s Mezinárodním filmovým festivalem Praha - Febiofestem a jeho ředitelem Kamilem Spáčilem. Ten totiž zpěvačce, která je jeho kamarádkou, už vydal v rámci festivalu její zatím poslední album před pěti lety. "A teď chystáme po pěti letech nové, které odprezentujeme opět v rámci Febiofestu, kdy bude mít i křest. Jmenuje se Eva Pilarová a přátelé a Eva na něm bude mít řadu duetů se svými přáteli. Například s Karlem Gottem přezpívaný velký hit Dotýkat se hvězd," prozradil Spáčil. Mezi dalšími pěveckými partnery legendární zpěvačky pak mají být Aleš Cibulka či Jan Onder.

„Eva Pilarová mě před časem oslovila s tím, že by pro připravovanou desku duetů ráda obnovila náš společný hit Dotýkat se hvězd z legendárního filmového muzikálu Kdyby tisíc klarinetů. Bez váhání a s radostí jsem souhlasil a těším se, že píseň v novém kabátě znovu v brzké době natočíme. Tato spolupráce mi činí velkou radost, jelikož jsem vždy rád, když si mohu s Evou Pilarovou připomenout úspěšnou éru hitů ze Semaforu,“  říká Gott.

A zatímco se trpělivě čeká, kdy si udělá čas na nahrávání, Pilarová odletěla do USA. "Dneska odcestovala do New Yorku, vystupuje tam na plese pro krajany a natáčí celovečerní dokument také právě ke svým osmdesátinám," dodává Spáčil. S ním jako producentem se na filmu podílí Česká televize a Bontonfilm.

Fotogalerie
43 fotografií