Bývalá moderátorka TV Nova se díky rozvodu s tenisovým reprezentantem stala téměř přes noc velmi dobrou partií. „Vše proběhlo velmi rychle a na všem se spolu dohodli. Dokonce bez problémů proběhlo i majetkové vyrovnání, které zahrnovalo i uhříněveský dům a přilehlý pozemek,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj.

Jenže právě honosnou vilu se saunou, posilovnou, bazénem a velkým vinným sklípkem se nedařilo několik měsíců prodat. Rosol za ni požadoval 27 milionů, takže si musel na zájemce nějakou dobu počkat.

„Nakonec se podařilo nemovitost a pozemek prodat za šestadvacet milionů. Dům stojí ve velmi žádané lokalitě, kdyby na prodej nespěchali, mohlo to být ještě za víc!“ upřesnil zdroj. Kupní smlouva nabyla právní moci 29. 12. 2017.

„Součástí majetkového vypořádání je i poměrná částka z prodeje domu, kterou si exmanželé dohodli u soudu. Oba tají, o jakou sumu se má jednat. Rozhodně je to ale v řádech milionů!“ dodal náš zdroj. Exmanželé už mají oba nové partnery, Rosol randí s bývalou tenistkou Kubinovou, Michaela nového přítele tají.

VIDEO: Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti.

Video
Video se připravuje ...

Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti. Kristyna Leblova, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií