Artur je mladý a život má před sebou. Přesto už má nyní dvě možnosti, čím se bude živit. Po úspěšné maturitě na střední hotelové škole ho totiž táta poslal na zkušenou do Ameriky. Neskončí tak jako kuchař v zaplivané hospodě, ale bude moci šéfovat i velkým hotelům.

„Studoval tam nejen angličtinu, kterou si chtěl víc vybrousit, ale hlavně marketing a management hotelnictví,“ prozradil pro Aha! člověk z blízkosti rodiny Štaidlů. Již nyní se mu přitom jeho studium vyplácí. „Artur se ve svých jednadvaceti letech zapojil do organizování food festivalů, kterých u nás probíhá asi třicet,“ dodal zdroj.

Díky dobře mířeným radám od táty tak syn zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové pomalu proniká do gastronomického byznysu. Se svými plány se rodině ale zrovna moc nesvěřuje. „Naposledy mi loni říkal, že pracuje v nějaké čajovně,“ uvedla jeho babička, Ivetina maminka Svatava Bartošová (79) s tím, že vnuk na ni poslední dobou nemá vůbec čas a na Moravu za ní jezdí jen na otočku.

Možná ale ani sám mladík ještě netuší, kam se budou ubírat jeho další kroky. Ostatně slušně rozjetou kariéru má také coby zpěvák své metalcore skupiny Behind the Mirror (v překladu Za zrcadlem). Kapela už vydala i první desku a Artur má navíc díky hudbě i řadu fanynek.

VIDEO:  Ladislav Štaidl o synovi Arturovi: Teď maturuje, ale jeho muzika se mi moc nelíbí...

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Štaidl o synovi Arturovi: Teď maturuje, ale jeho muzika se mi moc nelíbí... Blesk TV

 

Fotogalerie
53 fotografií