Moderátora Leoše Mareše zpráva o shořelé hájence a tragických následcích jejích majitelů hluboce zasáhla.

„Hezký den, včera jsem viděla příběh rodiny, které shořel vysněný dům u lesa (což není to nejhorší), otec ve vážném stavu po amputaci nohy a malý roční chlapec bohužel zemřel… Zasáhlo mě to a obdivuji ženu za její statečnost a ráda bych pomohla alespoň tím, že dám vědět lidem, kteří jako já o tom nevěděli a chtěli by rodině přispět, protože momentálně ta rodina v nesnázích nemá NIC… díky za ně,“ zmínila se na sociální síti jistá žena.

A Mareš dlouho neváhal a zoufalé rodině poslal téměř půl milionu korun. Tedy přesně tolik, kolik lidí ho na Instagramu sleduje. Takový byl totiž nápad jeho nadace.

„Souhlasím. Dnes jsem poslal 482 688 korun rodině z vyhořelé hájenky. Za každého z Vás jednu korunu. Měl jsem to vymyšlené jinak, ale nakonec zasáhl osud. Dostal jsem desítky zpráv, a protože to cítím podobně, jdou všechny peníze rodině Věry Kupkové. Dnes jsem velmi dlouho mluvil s paní z obecního úřadu v Choustníku a ta mě ujistila, že pomoc je stále potřeba. Na projekty, které jsem chtěl podpořit původně, ještě určitě dojde. Myslím na Vás,“ napsal moderátor.

Společně s ostatními doufá, že taková finanční záplata rodině alespoň trochu pomůže. I když život malého synka už bohužel nikdo nevrátí. 

#29Leden #Dobroden ovlivnila letos jedna velmi smutná událost MišMiš napsala Hezký den, včera jsem viděla příběh rodiny, které shořel vysněný dům u lesa (což není to nejhorší) otec ve vážném stavu po amputaci nohy a malý roční chlapec bohužel zemřel…zasáhlo mě to a obdivuji ženu za její statečnost a ráda bych pomohla alespoň tím, že dám vědět lidem, kteří jako já o tom nevěděli a chtěli by rodině přispět, protože momentálně ta rodina v nesnázích nemá NIC…díky za ně @IvetaDusikova Dobrý večer, klobouk dolů za #Dobroden. Chtěla jsem navrhnout, zda nemůžete nějakou část přispět paní z hájenky, které se při požáru popálil syn (na následky zemřel) a manžel stále bojuje o život. Ona zůstala se dvěma dětmi sama. Člověk může pomoci finančně, ale duši ji bude muset uzdravit čas, proto jsem jim přispěla, aby měla sílu na tu dlouhou cestu, která ji čeká. Děkuji Souhlasím. Dnes jsem poslal 482 688 korun rodině z vyhořelé hájenky. Za každého z Vás jednu korunu. Měl jsem to vymyšlené jinak, ale nakonec zasáhl osud. Dostal jsem desítky zpráv a protože to cítím podobně, jdou všechny peníze rodině Věry Kupkové. Dnes jsem velmi dlouho mluvil s paní z obecního úřadu v Choustníku a ta mě ujistila, že pomoc je stále potřeba. Na projekty, které jsme chtěl podpořit původně....ještě určitě dojde. Myslím na Vás Oficiální stránky MÚ Choustník, kde je číslo transparentního účtu přímo na pomoc rodině http://www.obec-choustnik.cz/ kdyby jste se chtěli ještě připojit

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares),Led 29, 2018 v 11:35 PST

 

Fotogalerie
17 fotografií