Poté, co vyšlo na povrch, že Jaromíra Jágra čeká dost možná už tuto sobotu zápas za jeho rodné Kladno, kde oblékne dres Rytířů a bude hrát proti Benátkám nad Jizerou, se lidé vysmívají jeho přítelkyni Veronice Kopřivové.

A využívají k tomu jakoukoliv příležitost. Jen co Kopřivová zveřejnila svůj snímek na sociální síti, kde chtěla upozornit na svou čepici a mikinu, škodolibci do ní začali rýpat a vyptávat se, jak se těší do Kladna. Stejně tak jako k fotce, kde si užívá slunce v Miami, si z ní utahovali, ať si tam moc nezvyká.

A to Veroniku pěkně zvedlo ze židle. „Předem upozorňuji, že mažu všechny komentáře, které nemají s tímto příspěvkem nic společného!!!! Politické názory nebo to, kde bude či nebude Jaromír Jágr, nebo kam se stěhujeme, nestěhujeme. Zda jdu do ČR, nejdu a další věci, do kterých nikomu nic není, pod tuto fotku nepatří!“ vylítla vzteky Kopřivová na fanoušky, kteří sledují její profil na sociální síti.

To nebyl zdaleka jediný výlev vzteku, který přítelkyně Jágra do komentářů přidala. „Nikdo se neloučí a tyto zprávy mají být dle mého pro někoho jiného a nepatří zde pod tuto fotku, která nemá s tímto tématem nic společného. Hlavně nikdo neukončuje kariéru v NHL, takže nevím,

Veronika Kopřivová neví, jestli není těhotná.
Autor: Pavel Machan
co lidi blázní,“ brání Jágra s mlživými informacemi o jeho konci v NHL. Kam se milenecká dvojice nakonec přestěhuje, se ukáže už velmi brzy.

VIDEO: Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem!

Video
Video se připravuje ...

Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
105 fotografií