Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V loterii vyhrál miliony, za 22 dní byl mrtvý. Klikaře zabila rakovina, o které nevěděl

Donald Savastano vyhrál miliony, za 22 dní byl mrtvý.
Donald Savastano vyhrál miliony, za 22 dní byl mrtvý.  (Autor: Reprofoto WBNG)
Autor: so, lm - 
30. ledna 2018
20:37

Vyhrát 25 milionů korun na stírací los se mnoha lidem nepoštěstí, Američan Donald Savastano se ale neradoval dlouho. Pohádkové výhry si užíval jen 22 dní. Muži totiž vzápětí našli rakovinu ve 4. stádiu a v pátek zemřel.

Donald Savastano z newyorského Long Islandu pracoval jako tesař na volné noze. Vítězný los si pořídil 4. ledna a zaplatil za něj v přepočtu 200 korun. Když ho seškrábal, zjistil, že vyhrál jackpot milion dolarů.

Po zdanění si Savastono odnesl 16,7 milionu korun a těšil se, jak si užije. „Je mi 51 let, a tak už myslím na důchod. Proto tu výhru neutratím. Nemám žádné extravagantní plány. Jenom si koupím novou dodávku, kterou jako tesař potřebuju,“ svěřil se novinářům poté, co si vybral jackpot loterie Šťastný milionář. Dlouho se ale neradoval...

Jelikož Donald pracoval na volné noze, neměl zdravotní pojištění. Díky výhře si tak konečně mohl dojít k lékaři, protože mu nebylo delší dobu dobře a našel si malou bulku. U lékaře se ale dověděl, že má nevyléčitelnou rakovinu ve čtvrtém stadiu. V pátek 26. ledna pak zákeřné nemoci podlehl. Z pohádkové výhry se tak radoval pouhých 22 dní.

Po Savastonovi truchlí nejen jeho družka Julia, se kterou žil, ale i matka a šest sourozenců. „Byl to milující a tvrdě pracující muž, který dokázal pomáhat všem okolo sebe,“ uvedla Julia

Video: Mladí manželé v Účtenkovce vyhráli zbrusu nové auto. Loterie pro hráče připravuje velké překvapení

 

bre-burda ( 30. ledna 2018 21:25 )

Tak tomu říkám štěstí! ... Pro dědice.

Zobrazit celou diskusi