Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nešťastní potomci mocipánů: Kate Zemanová dělala stafáž stejně jako nastrčený Ruy Okamura

Autor: mac - 
29. ledna 2018
16:05

Chce-li politik demonstrovat, že hravě povede národ, musí nejdřív ukázat, že zvládne ukočírovat i vlastní rodinu a děti. Ty se pak, někdy i proti své vůli, musí po boku tatínků usmívat do objektivů fotoaparátů a kamer, i když by se raději propadly do země. To byl případ nejen syna Tomia Okamury Ruye (22), ale teď, zdá se, i dcery Miloše Zemana Kateřiny (24). 

Po úspěchu Okamurovy SPD politik k vítěznému proslovu na pódium svého volebního štábu přivedl i syna, viditelně skleslého mladíka, který při tátově proslovu klopil oči k zemi. Nedlouho poté, co se o něj média začala zajímat, se pak od táty a jeho strany na svém profilu na sociální síti distancoval.

„Lidé, kteří mě znají, vědí, jaký mám na to názor. Odmalička se pohybuji v mezinárodním prostředí a svoje hodnoty si od té doby stále držím. Nerad se ukazuji na veřejnosti a snažím se tvořit svoje projekty bez nálepky Okamura. Což po dnešku asi už vůbec nepůjde. Bohužel jsem dnes neustál nátlak, že tam musím být, jelikož jsem jediný z rodiny, který tam byl. Doufal jsem, že lidi, co mě znají, to pochopí,“ napsal mladý Okamura, který se vymezil proti tátově politice odmítání migrantů.

Úplně ve své kůži se ale po volebním úspěchu svého otce nezdála ani Kateřina Zemanová. Ta sice dostala od tatínka květinu i prezidentský polibek, její úsměvy se ale zdály být nucené a skleněný pohled naznačoval, že by se pozornosti médií nejraději vyhnula. Však také odmítla všechny žádosti o rozhovor. Do Česka přijela pogratulovat otci k zvolení jen na otočku z Londýna, kde studuje antropologii, tedy obor, jehož absolventi dle Zemana často končí coby žadatelé na úřadech práce. 

Přitom během první volební kampaně před pěti lety tomu bylo naopak, Kateřina dokonce projevovala o roli první dcery velký zájem, a dokonce se vyjádřila ve smyslu, že pokud by maminka o roli první dámy nestála, ona by se jí ráda zhostila. Po Kateřině se však záhy v Česku slehla zem – poté, co médii obletělo video, na němž je dívka, nápadně podobná Kateřině, rozradostněnou, ovšem nezúčastněnou divačkou sexuálních orgií. 

VIDEO: Zeman o dceři Kateřině: Nestydí se za mě, kritiku jsem od ní neslyšel.

Video  Zeman o dceři Kateřině: Nestydí se za mě, kritiku jsem od ní neslyšel.  - redakce Blesk TV, FOTO: profimedia.cz/MF Dnes/David Neff
Video se připravuje ...

Vše o volbách prezidenta ČR 2018 čtěte zde

Autorské komentáře k volbám prezidenta ČR čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
luder ( 30. ledna 2018 13:27 )

www.platformaec.cz

luder ( 30. ledna 2018 08:59 )

Z čl./Ani Drahošova parta poradců mu evidentně moc neporadila. Grygar se aspoň předvedl trapnými útoky na Zemana v médiích a Drábová by s ním mohla závodit ve v mediálně vytvářeném vzhledu, přestože je výrazně mladší. Kdyby moderátorka v ČT Drahoše ze všech sil nepodporovala, neskákala neustále nevychovaně Miloši Zemanovi do řeči ve snaze ho vyvést z konceptu a nehádala se s ním, dopadl by Drahoš ještě hůře. Stačila jedna nepřipravená a nenašprtaná otázka a právě on úplně vypadl z konceptu. Z tohoto hlediska se volby opravdu staly referendem o Zemanovi, jak vykřikoval Drahoš. Ke své vlastní smůle.

va45 ( 29. ledna 2018 22:36 )

Podívej se na tu svoji starou a ztuhne ti úsměv na ksichtě.

nicnezpravda ( 29. ledna 2018 19:33 )

Jágr končí v NHL Mohl by se oženit s dcerou prezidenta Jelikož Zemana prý obdivuje..je sice ošklivá,ale je to lepší partie než nula kopřivová..navíc jardovi by nevadilo,že hrála v pornu - je zvyklý

nicnezpravda ( 29. ledna 2018 19:30 )

jinak syn zemana se nikde neobjevuje,jelikož nechce..neukazuje se ani syn michala horáčka,který se za otce velice stydí Je totiž chytrý a otec je mu odporný..odmítl i jeho miliony

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa