Ples jako Brno si poprvé užila moderátorka Iva Kubelková. Na výběr měla hned několik rób z luxusní půjčovny společenských šatů a nakonec padla volba na stříbrné flitrové šaty, které kopírovaly její dokonalé křivky a výstřih odhalil bujné poprsí.

„Tahle událost si zaslouží honosné šaty. Jsem tu poprvé a doufám, že ne naposledy. Je to opravdu krásný ples a jediné, co mě mrzí, že nemohu tančit. Mám operované koleno, a tak se s přítelem jen tak houpáme do rytmu, řekla Blesk.cz Iva, kterou doprovodil přítel Georg Jirásek.

Jedny z nejdražších lístků si koupila vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková s přítelem Martinem. A tak si u návrhářky Zuzany Lešák Černé nechala ušít vínový model, který odhaloval její kalhotky. „Je to v podstatě body, takže úplně nahá nejsem. Chtěla jsem rafinované šaty, které zároveň budou sexy, a to se Zuzce povedlo. S přítelem na všech plesech tančíme a tady už mámě za sebou valčík,“ pochlubila se Nela.

Moderátorka a herečka Eva Decastelo letos vsadila na sametovou róbu s odhalenými zády zdobenou korálky. Parádní figuru ve stříbrném modelu s odhaleným břichem předvedla lékárnice Jana Doleželová, která je půl roku po porodu dcery.

Pod průsvitné body si podprsenku nevzala produkční Dita Brančíková, kterou doprovodil květinový mág Ivan Šablatúra.

Iva Kubelková: Roky jsem se snažila zmenšovat si prsa

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Roky jsem se snažila zmenšovat si prsa 

Fotogalerie
46 fotografií