„Snídali jste někdy nahatý? My dneska poprvý a je to toooop,“ napsala si Kamu na Instagram a ukázala příznivcům fotku, na níž je spolu se svým partnerem. Nemají na sobě ani nitku látky, ovšem vše důležité stejně zůstalo zakryté stolem s bohatou snídaní.

Má snad známá kuchařka sklony k nudismu, nebo se spíš jen nechala unést krásnou atmosférou Maui na Havaji, kde je s přítelem na dovolené? Komu by se ostatně chtělo oblékat, když je kolem jen moře a tropický ráj. 

Zamilovaná dvojice si ostatně dokáže vychutnávat každou chvilku, jak je patrné z dalších snímků ze sociálních sítí. Samozřejmě si pochutnávají na místních dobrotách, ale kromě toho se věnovali i meditaci či relaxaci na pláži. Dokonce tu stihli i svatbu!

„Seš na Maui na Havaji. Už to je úlet. Potkáš Kačí s jejím úžasňákem Adamem a myslíš, že jdeš jen tak na drink? Ne! My jdem společně rovnou na svatbu. Ondra s Janou – novomanželé, se ukázali na mé autogramiádě knížky ve Zlíně. Řekli, mi, že se na Havaji budou brát a že jsme zvaní!“ vyprávěla nadšená Kamila.

VIDEO: Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla

Video
Video se připravuje ...

Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla Igor Březina / BPŽ

 

Fotogalerie
43 fotografií