Až donedávna, kdy dostala roli v konkurenčním seriálu na Primě, se dlouhých 25 let neobjevila před kamerou. „Taková nabídka mě velmi potěšila. Já jsem poměrně dlouho nic netočila. Hraju tedy divadlo, kterého mám hodně, ale tohle je velmi příjemná změna,“ netajila se Andrlová, která si jako ostatní herci nenechala ujít oslavu 1000. dílu oblíbeného seriálu.

V seriálu nyní jako gynekoložka vyšetřuje těhotnou partnerku Čestmíra Mázla v podání Petra Rychlého a snaží se prosadit alternativní způsoby. „Zatím nevím, kam se moje dějová linka bude vyvíjet, ale je dobré naskočit do seriálu, který běží, a víte, že za dva měsíce neskončí. Což se také stává. Uvidíme, zatím mám za sebou pět nebo šest natáčecích dní,“ svěřila se Blesk.cz herečka.

Honorář herců v takovém seriálu se pohybuje většinou mezi pěti až 10 tisíci za jeden natáčecí den. Ivana Andrlová si za svůj start v Ordinaci zatím mohla vydělat pěkných pár desítek tisíc korun. A to se po tak dlouhé pauze od televizních a filmových kamer vskutku hodí.

VIDEO: Ivana Andrlová po dlouhé době dostala roli v televizním seriálu.

Video
Video se připravuje ...

Andrlová po dlouhé době dostala roli v televizním seriálu. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
12 fotografií