Impact Hub je určen pro nezávislé profesionály, zástupce firemní a neziskové sféry i širokou veřejnost, která chce pravidelně získávat nové kontakty, podněty a příležitosti,“ uvedla mluvčí brněnského Impact Hubu Jana Olejníková.

Za úpravami budovy stojí architekt Luděk Černý a Radek Lampa ze studia Rala. „Luděk a Radek se podíleli již na rekonstrukci našich prostor v Praze i Ostravě,“ popsal zkušenosti architektů Zdeněk Rudolský, jeden ze zakladatelů sítě Impact Hub v České republice.

Brněnský Impact Hub má rozlohu 3 450 m2 a je tak největší v Evropě. „V rámci světa je Brno druhé, větší je jen americký Seattle se 4 600 m2,“ upřesnila Olejníková.

Co je Hub?

Hub je inspirativní pracovní prostor kombinující výhody plně vybavené kanceláře, internetové kavárny a podnikatelského inkubátoru. Využívají jej nezávislí profesionálové, zástupci firemní či neziskové sféry a široká veřejnost, která chce pravidelně získávat nové kontakty, podněty a příležitosti.

VIDEO: Impact Hub mohou zájemci využívat nejen k podnikání, ale i k prezentaci nejrůznějších aktivit. Pro tyto účely má připravené konferenční místnosti.