Důvodem jeho sebevraždy byly podle mnohých peníze. „Prý měl obrovské dluhy,“ píše jedna žena z jeho okolí. Jiná má ale k jeho údajným nekalostem více informací.

„On se dostal do problémů s handlováním koní. Prý měl skupovat koně po úrazech, kde bylo jasně prokázáno, že kůň nemá mít zátěž, ale on je pak přeprodával do sportu. Asi kdyby to prasklo, mohl možná dostat zákaz chovu koní. Možná se toho už nakupilo víc,“ uvedla.

Diskuse na Pokorného adresu se už rozjela ve facebookové skupině, v níž se uživatelé varují navzájem před podvodníky v oblasti prodeje a odkupu koní.

Mezi milovníky koňů Jan Pokorný rozhodně oblíbený nebyl. „O mrtvých jen dobře, ale mezi námi koňáky – podělal, koho mohl, byl to z***,“ obul se do Indiána jistý muž. A další se přidal. „O mrtvých jen dobře, ale byl to zm*d,“ podotkl další.

„Byl to velký exot a rád se předváděl. Kdo ví, jak to s tou sebevraždou je – třeba úplně nechtěl, aby se povedla, a nevyšlo to. Tak a je mu líp...,“ napsal na jeho adresu další přispěvatel na Facebooku. 

„Zaplať Bůh, koště nadělalo toho zle ženám… Já TO potkal osobně a koště bylo suverénní jak nikdo. Teď je v p*deli, hajzl,“ reagoval na jeho smrt další člověk.

Ženský proháněl

Honza, zvaný Indián, byl velkým milovníkem žen. Ještě než se přihlásil do pořadu Farmář hledá ženu, už se stihl třikrát oženit. Ještě před vysíláním laškoval se soutěžící Olinou, kterou si ale nakonec nevybral.  Ač s Olinou strávil noc, nakonec dal přednost Lence a Olince s úsměvem na tváři řekl, že jim s Lenkou může ráno do postele přinést kafe. S Olí to pořádně zamávalo a nedlouho před odvysíláním tohoto dílu reality show, která byla o několik měsíců předtočená, spáchala sebevraždu.

Nakonec skočil do chomoutu počtvrté s Renatou, která se vdávala bez kalhotek. Jenže jen měsíc po svatbě už manželka žádala o rozvod, z Honzy se vyklubal pěkný hulvát a agresor.

VIDEO: Tady byl ještě šťastný... Svatba farmáře „Indiána“, který spáchal sebevraždu

Video
Video se připravuje ...

Tady byl ještě šťastný... Svatba farmáře „Indiána“, který spáchal sebevraždu Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Na svém profilu sociální sítě měl ale na druhou stranu mnoho fanynek, které s ním probíraly všelijaká témata, včetně sexu. Naposledy s nimi diskutoval 15. ledna na téma sex na usmířenou s rozhádanou partnerkou. A dámy velmi hravě odpovídaly.

Jakmile se ale dozvěděly o jeho smrti, úsměv jim spadl a posílají mu bolestné vzkazy. „Bude mi moc chybět to čtení, statusy... je mi to moc líto, pozdrav tam nahoru. Hodně sil těm, které tu nechal,“ vzkázala mu do nebes jedna.

„Taky tomu nevěřím... jen čekám, až tu napíše – ‚to jsem vás dostal‘... zajímalo by mě, co ho k tomu dovedlo... a mrzí mě, že mi tenkrát nevyšlo osobní setkání.. byl super...,“ odmítá jeho smrti uvěřit další.

VIDEO: Farmář Indián (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou!

Video
Video se připravuje ...

Farmář Indián (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou! Monika Krčálová

Fotogalerie
62 fotografií

Fotogalerie
62 fotografií