Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Július (40) podle policie roky znásilňoval tři nezletilé dcery, matka o tom nevěděla

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reprofoto TV Markíza)
Autor: lm - 
25. ledna 2018
08:05

Otřesný případ v těchto dnech rozplétají slovenští policisté. Čtyřicetiletý Július H. ze západu země měl znásilňovat své tři nezletilé nevlastní dcery. Zneužívat je měl dlouhá léta až čtyřikrát týdně a matka o tom všem prý neměla ani tušení.

O případu informovala TV Markíza, která vzhledem k citlivosti případu nechtěla konkretizovat místo, kde se vše stalo. Július H. (40) údajně začal děvčátka zneužívat, když dosáhla věku osmi let. Když matka nebyla doma, dotýkal se jich na intimních místech a nutil je, aby ho orálně uspokojovaly. Každou z nich měl také znásilnit. Nechutné perverznosti měl přitom dělat třikrát až čtyřikrát týdně.

Nejstarší dceru začal zneužívat před 11 lety, druhou dva roky na to a nejmladší v roce 2014, přičemž u ní už se měl pokusit i o anální sex. Matka o ničem neměla ani tušení a dcery jí vše prozradili, až když se s druhem rozešla. Žena poté běžela s nejmladší dcerou ke gynekologovi, který jí potvrdil, že byla zneužita.

Matka následně vše oznámila na policii a její druh byl zadržen. „Mohu potvrdit, že evidujeme stíhání vůči obviněnému Juliovi H. pro spáchání zločinů sexuálního zneužívání, sexuálního násilí a znásilnění, jejichž skutků se dopustil během delšího období na třech nezletilých dětech,“ řekl TV Markíza Mojmír Huna z Krajské prokuratury v Trnavě.

Július H. momentálně čeká na soud ve vazební věznici v Leopoldově. Existovala totiž obava, že by v trestné činnosti pokračoval. Za uvedené skutky mu hrozí až 15 let vězení.

silen ( 25. ledna 2018 09:48 )

...zavřít a komisně ho vykastrovat!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání