Jako každý, tak i Gabriel Jiráčková se těšila, jak si ve snové Barceloně s přítelem a kamarádkou užijí Silvestra. Večer se ale proměnil v noční můru. „Venku byla spousta lidí, včetně několika skupin podivně vyhlížejících mužů. Přítel mě vedl z jedné strany a kamarádka šla nejdříve vedle nás. Po chvíli se jí špatně šlo, a tak se chytila z druhé strany. Od té chvíle se nás v této ‚sestavě‘ začalo všímat čím dál tím více lidí. Několik jich na mě a na kamarádku začalo nejprve dorážet, ale po chvíli na mě začali dokonce sahat a jednat se mnou jako s největším odpadem. Podotýkám, že jsem NEBYLA odvážně, či vyzývavě oblečena. Na sobě jsem měla elegantní, krásné modré šaty,“ začala s vyprávěním na sociální síti Gabriel.

„Mezi tím začali dorážet i na kamarádku a začali kolem nás dělat co největší zmatek. Přítel nás chránil, tu zdivočelou zvěř odháněl, ale v tom nám oběma někdo podrazil nohy. To už se rozzuřil a toho člověka odhodil. Po chvíli se díky Bohu celá tlupa vypařila. Už měli totiž vše, o co se snažili,“ svěřila se kráska s tím, že přítele neznámí pachatelé okradli o dvacet tisíc. „Každopádně v takovou chvíli člověk neví, zda takoví ‚lidé‘ vytáhnou nůž nebo někam odtáhnou a znásilní,“ konstatovala.

VIDEO: Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Gabriel Jiráčková (17): Nechala si zvětšit prsa na osmičky! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

„Vždy jsem si myslela, že takové přepadení není nic hrozného a že obrněného člověka, jako jsem já už nic nerozhodí. Přiznám se, že jsem se rozbrečela, měla zkažený celý večer a ještě tři dny se z toho vzpamatovávala,“ uvedla sexy Barbie, která nemůže pochopit, co vede lidi k takovému chování. To však nebylo vše. Podobná situace ji zastihla i při zpáteční cestě do hotelu, kdy se musela s přítelem a kamarádkou prodírat davem, ve kterém jí dávali muži nechutné návrhy. Naštěstí se však nakonec bez větší újmy dokázali dostat do taxíku a rychle odjeli zpět na hotel.

„Přítel i kamarádka byli v Barceloně před osmi a pěti lety a nikdy nic podobného nezažili. Jsem znechucena dnešní dobou a tím, co si jistí lidé dovolí k ženám. Proto radím všem, aby s sebou ven nosili minimálně pepřák nebo boxera, zamysleli se nad tím, proč se až v poslední době děje to, co se děje, a snažili se proti tomu alespoň trochu bojovat,“ poradila Barbie, která po nedávné plastice prsou plánuje jít na úpravu nosu.

Fotogalerie
60 fotografií