V předprodeji stála dvojice vstupenek do VIP sekce 23 958 korun. Přesto zmizely jako pára nad hrncem! Pořadatelé se proto rozhodli poslední dva lístky podržet a jejich cenu navýšit na kulatou částku. Přidali ale k tomu bonusy.

„Speciální balíček posledních dvou VIP vstupenek zahrnuje navíc bednu pravého šampaňského, víkendový pobyt v luxusním hotelu Royal Ricc a večeři v restaurantu Valoria, který zajišťuje catering slavnostního galavečera Plesu jako Brno,“ uvedla mluvčí plesu Karolína Křenková.

Pořadatelé zároveň odtajnili další osobnost, která na ples zavítá. „Mezi hosty bude i Eliška Hašková Coolidge, slavná česká rodačka, která sloužila jako zvláštní asistentka pěti amerických prezidentů,“ upřesnila Křenková.

Organizátoři již dříve avizovali, že na plese vystoupí zpěváci Richard Krajčo, Danyl Johnson a Kristina, dále rozhlasový Big Band Gustava Broma a trumpetista Nikos Grigoriadis. Návštěvníci se mohou těšit na luxusní menu inspirované největšími plesy na světě.

Hosté si pochutnají na grilované chobotnici, tygřích krevetách, mořském ďasovi, pravých foie gras, telecích žebrech nebo hovězí svíčkové marinované v uzeném oleji.

Všechny pokrmy kuchaři připraví přímo před očima hostů. Organizátoři garantují, že jídlo bude k dispozici až do konce plesu, tedy dlouho po půlnoci.

„Co zbyde, odvezeme letos maminkám, které žijí v Domově sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni,“ prozradila produkční plesu, který se bude konat 27. ledna v brněnské Fait Gallery, Ludmila Bušová.

VIDEO: Módní policie ulice: Průšvihem za padesát tisíc úlety nekončí!

Video
Video se připravuje ...

Módní policie ulice: Průšvihem za padesát tisíc úlety nekončí! Františka Čížková, Markéta Reinischová, Petr Soukup, Lukáš Červený

Fotogalerie
73 fotografií