Herečka si založila Instagram teprve na konci prosince, přesto má již nyní přes 800 sledujících. Její nenadálá aktivita na internetu vzbudila pozornost i její dcery Agáty Prachařové (32). „Viděl jsi to?“ napsala na sociální síti mladšímu bráchovi Vincentu Navrátilovi (20). Oba dva jsou na Instagramu již poměrně zběhlí.

Zatímco herec známý z Ulice má asi 13 tisíc sledujících, manželka Jakuba Prachaře (34) se může pyšnit ještě větší fanouškovskou základnou o 138 tisících lidech. Asi jim ale trochu zatrnulo, jaké příspěvky bude zveřejňovat jejich máma. Možná se lekli, že dojde i na nějaké jejich dětské snímky z rodinného archivu.

Nebo se snad obávali, že Žilková se vydá ve stopách Dády Patrasové (61), která svou sociální síť loni plnila fotkami svého bujného dekoltu či své postavy v plavkách, za které si pak slízla dost kritiky. Ovšem to zřejmě v případě manželky bývalého ministra Martina Stropnického nehrozí (61).

Ta zatím zveřejňuje především momentky ze svého všedního života, ať již z cest po republice za pracovními povinnostmi, nebo z hlídání vnoučat. Na jednom snímku se dokonce ukázala nenalíčená a unavená, ale vysloužila si za to spíš obdiv a lichotky. Jediné, co jí zatím na Instagramu vytkli, byl špatně oříznutý fotmát fotografie, na níž pózuje se svým manželem.

VIDEO: Veronika Žilková: Podezírala Stropnického z nevěry, dusila jeho ochranku!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková: Podezírala Stropnického z nevěry, dusila jeho ochranku! David Vaníček, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
40 fotografií