Walda mi pořád moc chybí! A proto jsem se rozhodla, že si s ním právě tady znovu zazpívám,“ uvedla jejich slavný duet To se nikdo nedoví Helena. Zatímco Waldův hlas zněl z původní nahrávky z reproduktorů, popová legenda zpívala živě. Za ní při tom běžely archivní fotografie s ní a Waldemarem, které ještě více umocnily atmosféru. A i na Heleně bylo vidět, že ji to velmi dojalo.

Bolavé nohy

Vondráčková v O2 areně zazpívala všechny klíčové hity své kariéry. Lidem ale také ukázala, že stále umí stepovat, když vystoupila se skupinou Tap Academy Prague pod vedením několikanásobného mistra světa ve stepu Tomáše Slavíčka (34). Ovace ve stoje pak nebraly konce. „Pěkně mě teď bolí nohy, ale byla to paráda,“ pochvalovala si v zákulisí Helena.

Pugét od Davida

Ta si do největší české haly pozvala také celou řadu hostů. Svoji velkou fanynku Báru Basikovou (54) nebo parťáky Vaša Patejdla (63), Pepu Vojtka (52) či Michala Davida (57), od kterého dostala pugét růží. Svůj hit Dvě malá křídla tu nejsou si zazpívala se slovenskou vokální skupinou Fragile, ve které vystupuje i herečka Soňa Norisová (44). „Byl to jednoznačně můj životní koncert,“ prohlásila pak v šatně Helena.

Tančící Babiš

V publiku zasedl také premiér Andrej Babiš (63, ANO), který se pak při Dlouhé noci zvedl s ostatními fanoušky a tančil pod jevištěm. Helenu si také pravidelně fotil a natáčel na telefon.

Obraz za milion

Ke koncertu v O2 areně dostala Helena velmi drahý obraz. Česko-německý malíř Joe Muczka zpěvačku vyobrazil v pop-art stylu. Hodnota díla je v přepočtu 1,5 milionu korun.

VIDEO: Neckář o vyznamenání pro Vondráčkovou.

Video
Video se připravuje ...

Co řekl Neckář o vyznamenání pro Vondráčkovou? A její bratr? David Turek, Aleš brunclík

Fotogalerie
15 fotografií