Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maminko, jsi pro mě vším: Dcera zavražděné Marie z Ústecka si dala na Facebook smutný vzkaz

Autor: dce - 
16. ledna 2018
05:07

Chladnokrevný zločin, který se odehrál v noci na minulé pondělí, šokoval Česko. Dva pachatelé se vloupali do domu v zahrádkářské kolonii na Ústecku, oba rodiče zastřelili a jejich tři děti svázali. Dvě nezletilé dívenky dokonce znásilnili! Mariina dcerka Michalka nyní na Facebooku zveřejnila smutný vzkaz pro maminku.

Aleše (†63) a Marii S. (†45) přepadli ve vlastním domově dva muži. V přízemí svázali jejich tři děti (9, 13 a 20) a v prvním patře zabili oba rodiče. Podle všeho je zastřelili. Dokonce pak znásilnili i dvě nezletilé dcery. Jeden z pachatelů se pak venku zastřelil. Druhého (53) policie zadržela před pár dny - prý se sám přihlásil na policii.

Policie nyní zjišťuje motiv a podíl každého z pachatelů na činech, které se v domě odehrály. Nově zajištěného muže obvinili ze zbavení osobní svobody a porušování domovní svobody. Soud ho přes víkend poslal do vazby.

Dcerka zavražděné Marie Michalka nyní na sociálních sítích sdílela smutný vzkaz pro maminku. „Dala jsi mi život. Maminko, vím, přišla jsem bez návodu. Věděla jsi jen, že mě miluješ,“ stojí v příspěvku, který sdílela. „Maminko, jsi pro mě vším. Miluju tě od okamžiku, kdy jsem tě poprvé spatřila.“

Kriminalisté původně uvalili na případ embargo, ani nyní ovšem nesdělují žádné podrobnosti. Všechny tři děti skončily po přepadení v nemocnici a později i v péči lékařů. Pak měly být převezeny k příbuzným mimo Ústecký kraj.

villon ( 16. ledna 2018 10:25 )

Tomu zmzdovi drtit koule, jednu po druhý, pak opalovat čurka, vypýchat voči, přerazit páteř a pustit na svobodu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání