Přitom Absolonová v pátek, než volby začaly, napsala celkem nevinný status. "Moc si přeju změnu k lepšímu. Myslím, že prezident by měl být vlídný, zdravý, kultivovaný a musí umět spojit lidi! Mám dojem, že ani jedno z toho náš stávající prezident není. Nechci, aby nás náš prezident rozděloval a třídil a hlavně kdekoho urážel," vyjádřila se Monika.

A strhl se uragán reakcí. "Když jsem psala v pátek, že začínají prezidentské volby, strhla se pod mým statusem obrovská diskuse. A v některých případech byla opravdu hrozivá... Což se tady často neděje. O to víc mě to překvapilo a mrzelo...," svěřila se Monika po skončení voleb. A fanouškům, kteří jí její postoj vyčítali, poslala jasný vzkaz!

"Pár lidí mi doporučilo, ať zpívám a hraju a nekomentuju politiku. Můžu se zeptat, proč bych nemohla komentovat politiku? Ano, nejsem politolog, ale žiju v této zemi stejně jako Vy... Navíc jsem svůj názor vyjádřila slušně. Víte kolik lidí, kteří neumí zpívat, neumí hrát, nikdy nestáli na jevišti, hodnotí umělce? 90%! Tzn. Nemají právo se vyjádřit? Mají. Naštěstí! Takže prosím akceptujte odlišné názory. A pokud ne, tak mám prosbu - už nevyhledávejte tuto moji stránku, protože jinak Vás zase naštvu a to je zbytečný se rozčilovat. Tak tomu můžete předejít," zlobí se Absolonová. "Gratuluju voličům pana Zemana k vítězství v prvním kole a i voličům pana Drahoše ke 2. místu. Já budu v příštím kole volit pana Drahoše," dodává.

Prezidentské volby 2018 - výsledky, debaty kandidátů a aktuální zpravodajství zde >>>

Fotogalerie
66 fotografií