Před několika lety zpěvák Pavol Habera propadl sociální síti Instagram. Neustále tam přidával nějaké fotky a i když si běžně své soukromí velmi chrání, svým fanouškům umožnil nahlédnout aspoň na kousek jeho osobního života, jehož součástí byla, samozřejmě, i jeho manželka Daniela Peštová a děti.

V poslední době se však odmlčel. A Peštová už pěkně dlouho nezveřejnila žádnou společnou fotku. Proto se vyrojily spekulace, jestli se náhodou neobjevila u páru nějaká ta krize.

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

 „Daniela a Paľo jsou stále spolu. Jen s tím rozdílem, že Daniela se před časem přestěhovala z Prahy do USA, kde předtím žila. V Česku si zkrátka ani po těch letech nedokázala zvyknout a s dětmi se rozhodla odstěhovat. Ale Paľo má v Česku a na Slovensku mnoho práce, nemohl se sbalit a odjet. Když může, jezdí za rodinou za velkou louži,“ řekl Plusce.sk dobře informovaný zdroj z okolí páru.

Peštová s Haberou se seznámili v roce 2000 při společném moderování modelingové soutěže. Byla to prý láska na první pohled a Pavol se rozhodl odstěhovat za Danielou do Ameriky. Po čtyřech letech se ale společně vrátili do Česka a pendlovali mezi Prahou a Slovenskem.

Fotogalerie
36 fotografií