„Nevím, kde se to vyšetřování zaseklo, ale dřív jak koncem ledna prostě nic vědět nebudeme," řekla pro Top Star stroze krajská koordinátorka prevence Pardubického kraje Hana Kaizarová k případu bitky Martina Maxy.

K té mělo dojít na svatomartinských slavnostech v Moravské Třebové. Krátce po zpěvákově vystoupení v místní restauraci se totiž podle informací, s nimiž přišel jako první Deník, došlo ke sporu mezi ním a mladou ženou. Tu začal posléze bránit jistý Holanďan (80) z partnerského města Vlaardingen.

Známý svalovec tehdy vše zapřel a tvrdil, že o ničem takovém neví. „Vůbec nevím, že by tam k nějakému incidentu došlo,“ krčil rameny. Zato vyjádření policie potvrdilo, že aktérem opravdu byl. „Můžeme potvrdit, že událost, která se stala v Moravské Třebové a kde figuruje pan Martin Maxa, prověřujeme,“ potvrdil loni v listopadu pro Top Star mluvčí KŘP Pardubického kraje Ondřej Zeman.

Od té doby již uběhly dva měsíce, ovšem případ se stále nepohnul a ani Martin, který se teď zotavuje z operace krční páteře, stále neví, na čem je. Vyšetřování prý stále není u konce. Teprve koncem ledna by mohlo být vše jasné.

VIDEO: Martin Maxa: Mám sklony k depresím, pomáhá mi námaha!

Video
Video se připravuje ...

Martin Maxa: Mám sklony k depresím, pomáhá mi námaha! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
23 fotografií