Takovou smršť asi Lukáš nečekal, když zveřejnil snímek, na němž si pochutnává na sušenkách. „Chtěl jsem Eunku poprosit, ať mně to ráno hezky vyfotí, protože tohle je moje klasické ráno: čerstvý kafe a rychlá snídaně se sušenkami (jisté značky).“

„Nestihl jsem nic moc říct, nijak se připravit a ona to udělala. Pro změnu klasická Veronika,“ tvrdí v popisku fotky. Pak v něm herec známý z Ošklivky Katky či Ordinace v růžové zahradě 2 zmínil i natočený klip a slíbil fanouškům soutěž. Jenže těm to začalo zavánět reklamou, které jsou na sociálních sítích známých osobností poměrně běžné, a začali se v komentářích bouřit.

„Jsem dost v šoku a je mi líto, že zrovna (tyto sušenky) u vás dostávají prostor pro reklamu,“ podivuje se kdosi. „Dost nečekaná reklama… bych to od Vás nečekala. Škoda,“ přizvukovala další. Někteří uživatelé se pak nechali slyšet, že když už Hejlík něco propaguje, měl by si vybrat lepší produkt.

„Trochu mi to kontrastuje s kvalitním jídlem, které hledáte po restauracích, potažmo nekvalitním, které se nebojíte zkritizovat,“ narážela jedna z kritiček na Lukášův projekt týkající se zdravé a kvalitní gastronomie. „Zajímalo by mě, jestli by se nenašla spolupráce s, řekněme to kulantně, trochu lepším produktem. Nějak vám ty sušenky nežeru.“ Dokonce žena zašla tak daleko, že sušenky přirovnala ke kalorické bombě a dodala, že herec to určitě ví a tudíž je ve skutečnosti nejí.

Hejlík se začal hájit tím, že si sušenky skutečně občas dopřeje. „V kavárně bych to takhle nečekal, doma jsem s tím v klidu. Nemluvě o tom, že mi jich půlku sní Vojta,“ prozradil o svém malém synkovi. Do všeho se nakonec vložila i Lukášova manželka Veronika. „Já si nevšimla, že byste s námi bydlela,“ rýpla si do uživatelky.

„Co je špatného na tom dát si (tyto) sušenky? Přiznejme si, že i my si sem tam dáme hranolky, ten hnusnej sýrovo-šunkovej popcorn v kině, gumový medvídky nebo chipsy večer k filmu,“ hájila stravování své rodiny modelka a doplnila, že sporné sušenky si ona sama dává hlavně v autě. „Protože když mě honí mlsná, skvěle splní funkci.“

VIDEO: Manželka Lukáše Hejlíka promluvila o dalším dítěti! Ví o tom její manžel?

Video
Video se připravuje ...

Manželka Lukáše Hejlíka promluvila o dalším dítěti! Ví o tom její manžel? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

 

Fotogalerie
38 fotografií