Na začátku loňského roku se zpěvačka a kytaristka stáhla do ústraní, aby v klidu mohla bojovat se zákeřnou nemocí. Postihlo ji selhání imunitního systému. „Lenka onemocněla nedlouho poté, co ji opustil manžel, se kterým byla čtyřiatřicet let,“ prozradil zdroj ze zpěvaččina okolí. „Taková nemoc se vždy objeví, když je někdo dlouho ve stresu,“ má náš zdroj svou teorii.

Kůl v plotě

Místo aby se zpěvačka soustředila sama na sebe, najednou stála v životě sama, bez muže, o němž si myslela, že s ní zůstane do konce života. „U nich přitom nic nenasvědčovalo sebemenšímu problému ve vztahu!“ pokračuje náš informátor. O to větší rána to prý pro ni byla...

Sama Filipová si své soukromí velmi střeží, a tak o tom, že ji opustil manžel, v Česku velmi uznávaný a renomovaný architekt, s nímž se ovšem ve společnosti zásadně neukazovala, vědělo jen pár nejbližších. „Je to už delší čas, co se to stalo, a nerada bych to veřejně rozebírala. Mohu jen potvrdit, že jsem po rozchodu,“ odpověděla Lenka na dotaz Blesku.

Lenka se ale v žalu utápěla jen do chvíle, kdy se dostala do rukou lékařů s totálně podlomeným zdravím. Tehdy se zapřela, zabojovala a vrátila se silnější než předtím. „Sice to chvíli trvalo, než to dokázala zvládnout, ale mám pocit, že dnes je vyrovnaná, a všem ukázala, že je to silná žena,“ dodal zdroj Blesku s tím, že velkou roli ve vyrovnání se s náhlým odchodem manžela sehrála dcera Lenny (23).

VIDEO: Lenka Filipová po těžkém selhání organismu.

Video
Video se připravuje ...

Lenka Filipová po selhání organismu: Šetřím se, než uvidím jak to tělo zvládá! David Turek, Aleš Brunclík

 

Veřejnost manžela nezná!

Přestože Lenka Filipová za svou kariéru poskytla stovky rozhovorů, o svém muži zásadně nemluvila. Už před svatbou se prý dohodli, že se Boris Drbal bude držet mimo zájem veřejnosti. Zpěvačka si po svatbě dokonce nechala rodné příjmení. „Byla jsem také už hodně známá, takže u svého jména jsem zůstala,“ řekla už dříve dcera herce Adolfa Filipa (†76).

Kdo je Boris Drbal?

Akademický architekt a scénograf Boris Drbal se narodil v Brně. Stojí např. za novou podobou kasina v karlovarském Grandhotelu Pupp, tamním Becher’s barem, centrem nočního dění při filmových festivalech. A projektoval i klubovny varského golfového hřiště na Olšových vratech. Stejně tak jeho firma vymyslela scénu pro Miss ČR 2011 či podobu českého pavilonu pro Expo Šanghaj 2010.

Fotogalerie
30 fotografií