Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Střípky z předávání Zlatých glóbů: Bradavická sešlost, dcera mrtvého Ledgera (†28) nebo stoletý herec

/
  • Jak probíhal večer předávání cen Zlatý glóbus?
    8. ledna 2018 ● 13:25

    Jako každý rok i tento se červený koberec udílení cen Zlatý glóbus hemžil těmi největšími hvězdami. A došlo také k několika shledání po letech, překvapivým vystoupením nebo odvážným prohlášením. Čeho se slavní dopustili tentokrát?

  • 1.

    Nejkrásnější pár

    Žádná hollywoodská akce by se neobešla bez manželského páru Jessicy Biel a Justina Timberlakea. I po letech společného života jsou ti dva pořád jako dvě zamilované hrdličky a na červeném koberci dokázali, že je s nimi pěkná zábava. Aspoň to tak vypadalo díky hurónskému smíchu Jessicy.

    Jessica Biel s manželem Justinem Timberlakem
    Autor: Profimedia.cz
    Jessica Biel s manželem Justinem Timberlakem
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Místo Brada s sebou vzala syna

    I když herečka Angelina Jolie už netvoří pár s Bradem Pittem, na červený koberec vyvedla chlapa. Garde jí dělal čtrnáctiletý adoptovaný syn Pax, který vedle mámy zkušeně pózoval a vypadal, jako by to dělal denně.

    Angelina Jolie vzala na červený koberec syna Paxe.
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Těhule

    Slavnostní večer navštívily také dvě slavné těhule. Herečka Eva Longoria své rostoucí bříško ukázala v černých šatech s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem a topmodelka Miranda Kerr zase v upnutých šedočerných šatech.

    Fotogalerie: Předávání ocenění Zlatý Glóbus
    168 fotografií

    Eva Longoria se pochlubila těhotenským bříškem.
    Autor: Profimedia.cz
    Topmodelka Miranda Kerr čeká druhého potomka.
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Provokatérka v červeném

    I když byl večer daný jasný dresscode, ne všichni se rozhodli jej dodržet. Herečka Blanca Blanco si místo černé róby, kterou měla dát najevo solidaritu se sexuálně zneužívanými ženami v Hollywoodu, oblékla rudé sexy šaty s divokými průstřihy, které toho odhalovaly možná až příliš.

    Černý dresscode porušila herečka Blanca Blanco.
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Bradavická sešlost

    Herci Emma Watson a Robert Pattinson se na pódiu sešli, aby oznámili vítěze ceny. Jejich vystoupení na sociálních sítích zvedlo vlnu vzpomínání do minulosti. Oba si totiž zahráli v Harrym Potterovi: Ohnivý pohár. Navíc se na pódiu objevil v průběhu večera také herec Gary Oldman, který si zahrál ve stejném filmu roli Siriuse Blacka.

    Emma Watson s Robertem Pattinsonem si spolu zahráli v Harrym Potterovi.
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Drzný nebo odvážny Ewan

    Herec Ewan McGregor zřejmě netušil, jakou reakci spustí jeho děkovná řeč za získané ocenění. Poděkoval totiž jak svojí exmanželce, tak i své současné partnerce. Někteří tak nevěděli, jestli to myslí opravdu vážně nebo se jedná o ironii. Se současnou partnerkou totiž podváděl svoji bývalou ženu, a tak to mnohým komentátorům na sociálních sítích přišlo spíš jako výsměch. Hlavně proto, že byl celý večer v duchu podpoření práv žen a jejich síly.

    Ewan McGregor poděkoval své exmanželce i současné přítelkyni.
    Autor: Profimedia.cz
    Ewan McGregor poděkoval své exmanželce i současné přítelkyni.
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Vitální stařeček

    Herečka Catherine Zeta Jones přišla na pódium vyhlásit držitele ocenění s výjimečným hostem. Za ruku a na vozíčku ji následoval její tchán Kirk Douglas (101). Otec jejího manžela Douglase a velká osobnost Hollywoodu minulých let byl hercem a producentem. Od publika se dočkal ovací ve stoje.

    Hvězdy na červeném koberci udílení cen Zlatý glóbus
    Autor: CTK

  • 8.

    Konečně oficiálně!

    Krásná herečka Diane Kruger konečně nalila čistého vína a na červeném koberci se objevila s partnerem Normanem Reedusem, kterého dlouho tajila. Jejich vztah potvrdil zejména vášnivý polibek, který Diane od Normana dostala přímo v hledišti.

    Diane Kruger konečně ukázala partnera.
    Autor: Profimedia.cz

  • 9.

    Dcera Heatha Ledgera (†28)

    I když je herec Heath Ledger už několik let po smrti, jistě se ve filmovém nebi těší ze své dcery Matildy, která roste do krásy. Se svojí maminkou Michelle Williams se objevila na předávání cen Zlatý glóbus s květinami ve vlasech a v bílých šatech.

    Dcera Heatha Ledgera roste do krásy.
    Autor: Profimedia.cz
    Dcera Heatha Ledgera roste do krásy.
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

kritick: Jestli dobře koukám, tak příštích 10 let chlap, který nebude mít na sobě oblek od TIMES UP v podstatě jakoby nebyl a ani ten pes od něj kůrku neveme!!!! TIMES UP!!! TIMES UP!!! Honem, mají posledních 546.879.546 obleků... stejných, jako měl na sobě sám slavný adoptovaný syn Milky bez koz!!! Dělejte, ať jste IN!

(08. 01. 2018 19:03)

johanvonbahnhof: Sešlost pokryteckých individuí vždy a opakovaně navenek "bojujících" za nějaká ta nesmyslná "práva", která jsou jinde ve světě kařdýmu ukradená. Ještě mohly nějaké ty deviantní feministické 3,14če z "metoo" obvinit stařičkého Douglase třeba z osahávání, aby mu v jeho požehnaném věku, kterého se dožil "zpříjemnily" a uspíšily cestu na onen svět a tahle americká trapárna by byla dokonána...

(08. 01. 2018 17:43)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy