„Teď jsem si říkala, že začnu jako novej život, protože včera jsem skončila léčení a tu strastiplnou cestu,“ svěřila se v TopStaru zpěvačka, která už se zákeřnou chorobou zápasí podruhé v životě, poprvé si tímto peklem prošla již před sedmi lety.

„Byla to nálož,“ popsala stručně svůj boj a prozradila, jak moc ji nemoc změnila. „Nabrala jsem devět a půl kilo. Asi lepší, než když bych zhubla. Ale je to zvláštní, jak asi člověk zajídá, potřebuje tu energii, je víc unavený, tak já jsem snědla cukroví jako snad za půl života,“ přemýšlela Anna K.

Ta nyní postupně začíná přebytečná kila shazovat a vrací se ke sportům, které má ráda. Na své narozeniny si tak dopřála několik hodin strávených na kluzišti, kde jezdila na bruslích. Zpět do kondice se ostatně chce dostat i kvůli chystaným koncertům, na nichž prý nechce jen tak unaveně sedět.

I když už má plány do budoucna, tím nejdůležitějším si zatím jistá být nemůže. Neví totiž, zda léčba zabrala a jestli je tak zase naprosto zdravá. „Zatím se raduju z maličkostí, třeba že mi narostly řasy a předtím jsem neměla ani jednu, že mi narostlo obočí, že mám nějaký vlasy, který mi zbyly.“

„Tu velkou radost budu mít až třeba za nějaký čas, až se ukáže, že všechna ta léčba byla k něčemu dobrá. Což samozřejmě pevně věřím,“ dodala pro TopStar s nadějí v hlase Anna, vlastním jménem Luciana Krecarová.

VIDEO:  Anna K. o své léčbě a 12 chemoterapiích: Mám recept, co mi zaručeně pomůže!

Video
Video se připravuje ...

Anna K o své léčbě a 12 chemoterapiích: Mám recept, co mi zaručeně pomůže! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií