Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sebevrah vyskočil z 8. patra přímo na chlapečka (†2): Oba byli na místě mrtví

Autor: lm - 
3. ledna 2018
14:26

Teprve 21měsíční chlapeček přišel o život poté, co na něj dopadl sebevrah, který vyskočil z osmého patra paneláku. Lékaři se dítě i 39letého muže snažili oživit, bohužel byli ale oba na místě mrtví.

K tragédii došlo 1. ledna v ukrajinském Záporoží, kde celá chlapcova rodina slavila Nový rok. Když se maminka Anna loučila se svými rodiči, chlapec byl venku se svým tátou. V tu chvíli z osmého patra nad ním vypadl dospělý muž. Podle místní policie vyskočil z okna s úmyslem spáchat sebevraždu. 

"Slyšel jsem hlasitou ránu a pak chlapcova matka vyběhla ven," popsal soused Sergej Borisov. Sebevrah ale dopadl přímo na chlapce a způsobil mu devastační poranění. Zdravotníkům se nepodařilo oživit ani malého chlapce, ani muže, který na něj dopadl. 

Matka, která pracuje jako učitelka ve škole pro sirotky, byla po tragédii na dně. "Musel jsem zavřít okna, jak moc křičela bolestí. Prostě už jsem to nemohl vydržet," dodal soused. Podle místních byl sebevrahem 39letý stavební dělník Jevgenij, který se s rodinou znal. Policie vyšetřuje, jestli byl opilý a co ho k činu vedlo.

oliiiii3 ( 5. ledna 2018 16:20 )

Taky mohl jit k jinému oknu.Mohl se nejdřív podívat kam chce skočit.

offline ( 3. ledna 2018 18:35 )

Stavební dělník to být nemohl. Všichni ukrajinští stavební dělníci jsou dávno v České Republice.

Nezadat ( 3. ledna 2018 14:44 )

Není nad americko německou pomoc ukrajině.Za sovětů neměli demokracii a žili a teď demokraticii sice mají,ale za to umírají hladem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání