Muzika Věru Špinarovou provázela celý život a do hudebního světa zapojila i svého syna Adama Pavlíka. Ten s ní vystupoval se svou kapelou, hrál její písně. Teď ale už nemůže pokračovat dál. Je to pro něj příliš bolestivé. Každá nota, každé slovo mu zesnulou maminku připomínají.

„Svátky pro mne byly smutné! To víte, že jsem si pobrečel... O Vánocích i na přelomu roku. V jednom roce mi odešli mi oba rodiče a pro mne to bylo nejsmutnější období v mém životě. Já doufám, že mě nic horšího momentálně nečeká,“ svěřil se Pavlík, kterému v létě náhled zemřel i otec Ivo Pavlík.

„Pokud jde o mámu, tak já její kariéru definitivně uzavřu letos v březnu. Na koncertu A pořád Vás mám ráda v Ostravar Aréně. V Ostravě zahraju její písničky naposledy a už se k nim nikdy nebudu vracet. Pro mě to bude uzavřená kapitola!“ řekl rázně Adam.

Ten by se rád spojil se zpěvačkou Heidi Janků, vdovou po jeho otci. Rád by oživil její stávající hity a natočil s ní nějakou novinku. Na zmíněném koncertě, který proběhne 27. března zazpívá hned několik kolegů včetně Heidi Janků, Marie Rottrové, Petry Janů, Ilony Csákové či Jitky Zelenkové.

VIDEO: Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům!

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům! FTV Prima

VIDEO: Syn Špinarové Adam: Po smrti mámy mám v hlavě guláš...

Video
Video se připravuje ...

Syn Špinarové Adam: Po smrti mámy mám v hlavě guláš... FTV Prima

Fotogalerie
45 fotografií