O hudební část se postará dirigent Jan Kučera, který orchestr povede. Těšit se můžete na klasiku od Bedřicha SmetanyAntonína Dvořáka a Petra Iljiče Čajkovského. 

Světelná show, která nese název Sim/Nebula, rozzáří stěny Rudolfina na 50 minut. „Projekce vznikla jedinečnou spoluprací jedenácti mezinárodních umělců z šesti zemí světa,“ prozradila Andrea Bezdíčková, tisková mluvčí akce. Už jen počet umělců, které show tvoří, dokazuje, že to bude různorodá podívaná.

Videomapping od ověřených tvůrců

Některé tvůrce jste mohli potkat už v minulosti. „Mezi umělci, kteří vytvořili jednotlivé části celého videomappingu, je i Jan Šíma, taktéž člen studia Hyperbinary a zároveň i autor projekce Hidden Towers, která se objevila v SIGNAL Dome během ročníku 2016. V SIGNAL Dome diváci mohli vidět i projekci tureckého umělce Can Buyukberbera, který taktéž patří mezi 11 autorů projektu SIM/NEBULA: SIGNAL v Rudolfinu,“ svěřila Bezdíčková.

Během tří únorových dní bude v Rudolfinu na šest těchto hudebně-vizuálních show, na které doporučujeme zarezervovat si místa s předstihem. Už teď je většina sedaček obsazených. První dva dny od 17:30 a od 19:30 a 18. února si můžete vybrat ze dvou časů od 18 a 20 hodin. Bližší informace objevíte tady.

Kdy? 16.–18. února
Kde? Rudolfinum
Vstupné? Od 563 do 1800 korun

Fotogalerie
4 fotografie