Slovenská popová zpěvačka Kristina, britský zpěvák Danyl Johnson či Richard Krajčo v doprovodu trumpetisty Nikose Grigoriadise. To je jen stručný výčet hudebních hvězd, které se na bálu moderovaném Liborem Boučkem představí.

„To že máme tak dlouho dopředu vyprodáno, je pro nás důkazem, jak nám naši hosté důvěřují. My jim můžeme na oplátku zaručit kvalitu srovnatelnou s nejexkluzivnějšími plesovými událostmi vídeňské scény,“ uvedl šéfproducent Plesu jako Brno Tomáš Pakosta, který kvůli zajištění pohodlí návštěvníků vyloučil jakékoliv možné rozšíření kapacity.

Návštěvníci se mohou těšit i na kulinářské zážitky. „Po úspěchu ústřicového baru letos menu obohatí pravý kaviár. Věříme, že bude slavit podobný úspěch,“ doufá Milan Pecina, který bude zodpovídat za catering na plese.

Ples jako Brno se uskuteční už poosmé. Zájemci si mohli vybírat ze vstupenek za 5 929 korun, 8 712 korun a za 11 979 korun. Nejluxusnější lístek například obnáší neomezenou konzumaci pravého šampaňského a míchaných nápojů a k tomu osobního číšníka. Všechny typy vstupenek obsahují bohatou nabídku české a francouzské gastronomie a služby baristy.

VIDEO: Podívejte se, jak Františka hodnotí večerní róby.

Video
Video se připravuje ...

Módní policie ulice: Průšvihem za padesát tisíc úlety nekončí! Františka Čížková, Markéta Reinischová, Petr Soukup, Lukáš Červený

Fotogalerie
94 fotografií