Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ukázka z Ulice: Adriana přistihne Roberta s Ájou!

Video se připravuje ...
Ukázka z Ulice: Adriana přistihne Roberta s Ájou!
VIDEO: Tv Nova
12. prosince 2017 | 06:00

Vztahy v Ulici se poslední dobou točí hlavně kolem Adrianina přítele Roberta. V tomto případě platí, že láska je slepá, a zamilovaná Adriana pro něj chce udělat, co mu na očích vidí. Bohužel na něj chce také přepsat polovinu bytu. Už brzy se ale stane něco, co by mohlo Adrianě konečně otevřít oči. Vylže se z toho Robert i tentokrát?

Robertovy plány s Adrianou začínají nabírat rozměrů, které by žádnému normálnímu smrtelníkovi nemohly projít. Robert v tom ale umí chodit a šikovně manipuluje nejen se zamilovanou Adrianou, ale také s její rodinou.

Už tento týden si Robert omotá kolem prstu také Vlastu Peška, který má k důvěřivosti rozhodně daleko. Jediný, kdo tak mladému seladonovi nezobe z ruky, je Evžen.

Jenomže jak uvidíte z ukázky, ne všechno jde podle plánu. Už tento týden totiž Adrianu překvapí hádka Roberta a jeho údajné sestřenice Áji, se kterou zažil vášnivý románek, když byla Adriana v zahraničí.

I když je Adriana nenačape v posteli, Robert se do lží solidně zaplete. Otevře to Adrianě oči, nebo se nechá obelhat Robertovou nečekanou žádostí o její ruku? Zbudou jí nakonec oči pro pláč, nebo tohoto šikovného podvodníka konečně prokoukne dřív, než bude pozdě?

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>

Autor: red