„Vážení přátelé, s bolestí v srdci musíme všem oznámit, že nás včera opustil výborný kamarád, kolega a skvělý člověk Martin Smolík. Martine, budeš nám chybět..,“ podělil se tým pořadu Autosalon TV Prima o smutnou zprávu o smrti moderátora na sociální síti.

Jeho fanoušci a přátelé byli naprosto v šoku. To fakt nechápu? Včera jsem ho ještě viděl v autosalonu, i když to je samozřejmě předtočené. Prostě šok, hlavně když odejde, pro mě tedy zcela neočekávaně, takový mladý člověk,“ zněl jeden z komentářů.

Jeho smrt zasáhla i kolegy z Primy. „Můžeme potvrdit, že Martin Smolík zemřel náhle. Hluboce nás to zasáhlo a rodině a blízkým vyslovujeme upřímnou soustrast. Čtvrteční díl Autosalonu bude věnován Martinovi, kdy na něj diváci budou moc zavzpomínat díky jeho reportážím,“ řekla Blesk.cz mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

Co se stalo?

Šokovaní fanoušci a přátelé se pochopitelně začali hned pídit po tom, co se tak mladému moderátorovi stalo. Infarkt. Odmítám uvěřit. Před týdnem jsme spolu byli ve Španělsku. Je mi to moc líto...,“ vysvětlil příčinu jeho smrti jeho dobrý kamarád a novinář Jan Červenka s tím, že mu Smolík bude velmi chybět.

Video
Video se připravuje ...

Náhlé úmrtí moderátora Autosalonu Smolíka (†46): Kolegové natočili speciální díl! FTV Prima

 

Fotogalerie
5 fotografií