„Rozhodně to nebylo zadarmo. Strašně jsem dřela. Patnáct kilo je pryč. Denně cvičím, doma i ve fitku, držím si jídlo. Jsou to jen řeči, když někdo říká, že to jde samo. Mám to fakt vydřené,“ prozradila Aneta, která měsíc po porodu přestala kojit.


Aneta už je zpět v muzikálu Děti ráje, kde hraje jednu z hlavních ženských rolí. Za sebou už má dvě představení a těší se na další. „Celý prosinec hrajeme v našem domovském Bobycentru Brno. Hrozně se těším. Hlídání mám zajištěné, babičky jsou připravené. Tím, že nekojím, to není problém,“ dodala Vrzalová.

Prosinec v Dětech ráje bude na dlouhou dobu naopak poslední pro zpěvačku, hvězdu Abba Stars a dospělou Evu v Dětech ráje Petru Peterovou. Ta se naopak na prvního potomka teprve těší. Zpěvačka je v 5. měsíci těhotenství a je to už na ní pěkně znát.  V muzikálu už kvůli bříšku jsou v pohotovosti kostymérky, které šaty povolují a na prosinec už musí dokonce chystat nové. „Mám nahoře pět kilo, ale mám pocit, že jsou všechny opravdu v bříšku. To roste pěkně,“ usmívá se Petra. 

Zatím netuší, zda čeká holčičku nebo chlapečka. „To bychom se měli dozvědět tento týden,“ dodala Petra, která nejhorší nevolnosti už má za sebou a cítí se dobře. „Pracovně funguju normálně. Ráda bych v Dětech ráje odehrála celý prosinec a zpět bych nastoupila příští rok na podzim. Cítím se dobře,“ dodala Peterová.