Filmová série Fast & Furious (v češtině Rychle a zběsile) je plná aut, svištění kol a kaskadérských kousků, které na plátně působí dost nebezpečně. Milovníci rychlé jízdy teď mají ale jedinečnou možnost ty nejzběsilejší scény vidět naživo, a dokonce i je i prožít na vlastní kůži díky show Fast & Furious Live.

Ta se navíc vydala i na světové turné, jehož evropská část odstartuje již 19. ledna 2018 v Londýně a zavítá do 24 měst 19 evropských států. Těšit se může nejen Rakousko, Německo, Belgie, Itálie, Švédsko či Francie, ale dokonce i Česká republika.

Dvouhodinová, adrenalinem nabitá show doputuje do pražské O2 areny v září 2018, předprodej vstupenek byl však již zahájen. K dostání jsou v síti Ticketportal a nejlevnější lístky pořídíte za 1 150 Kč. Více info na www.fastandfuriouslive.com nebo www.jvagentura.cz.

Diváci se dočkají plamenů šlehajících z výfuků, dechberoucí automobilové akrobacie a nejpokročilejší digitální projekční techniky. Všechny riskantní kousky budou mít na starosti špičkoví světoví kaskadéři a šoféři, kteří prošli tvrdým čtyřměsíčním výcvikem. Doplní je též nejlepší parkouristé současnosti.

VIDEO: Podívejte se na trailer Rychle a zběsile 8

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na trailer Rychle a zběsile 8 youtube.com_ONE Media/BPŽ

K vidění budou jak kultovní káry na míru vyrobené pro filmovou ságu, tak i repliky legendárních vozů, například Domův legendární Dodge Charger nebo slavný Flipcar z šestého filmového pokračování. Na své si tak přijdou snad všichni automobiloví i filmoví nadšenci a jistě i fanoušci Paula Walkera.

Toho nejvíce proslavila role Briana O'Connera právě v této filmové sérii. Název Rychle a zběsile ovšem popisoval i jeho jízdu v soukromí a sympatický herec tak v roce 2013 zemřel na následky těžké autonehody. Jeho příznivci z celého světa mu pravidelně vzdávají hold pomocí různých spanilých jízd, které by mu jistě udělaly radost. Stejně jako živá show Fast & Furious Live.

VIDEO: Vin Diesel zve na unikátní live show Rychle a zběsile

Video
Video se připravuje ...

Vin Diesel zve na unikátní live show Rychle a zběsile Facebook

 

Fotogalerie
22 fotografií