Po dlouhé době se Žídková ukázala na veřejnosti na akci Nadace prof. Vejdovského v Lobkowiczkém paláci. Podpořila zde projekt záchrany zraku u nedonošených miminek a vzala s sebou také svoji dceru Nikolu (16).

Když se ale obě dámy postavily vedle sebe, jen málokdo by hádal, že se jedná právě o matku s dcerou. Víc lidí by jistě hádalo, že jsou sestry. Zvlášť, když Monika díky bílým šatům a jemnému líčení působila velmi mladistvě. Spíš jako mladá slečna, než matka dvou dětí.

Kromě Nikoly má s manželem Petrem Brzeskou (44) ještě syna Davida (12). Rodina žije v Kravařích, odkud bývalá miss pochází a dnes je tu již po tři roky starostkou.

„Je to opravdu boj. Mám to jako profesi na plný úvazek, jinak by se to dělat nedalo,“ uvedla pro Super.cz blondýnka, kterou jsme mohli vidět tančit v druhé řadě StarDance. Nestíhá tak řídit ani kosmetickou firmu, kterou léta vlastní, a tak prý prozatím pověřila svého muže. Za svou kariérou v modelingu už však zřejmě zavřela dveře nadobro.

VIDEO: Ve stejném ročníku StarDance tančila kromě Žídkové také Lenka Filipová (63). Zvládla by zpěvačka soutěž i dnes? Nedávno překonala těžkou nemoc. Jak se teď o sebe stará?

Video
Video se připravuje ...

Lenka Filipová po selhání organismu: Šetřím se, než uvidím, jak to tělo zvládá! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
34 fotografií