Velkou fanouškovskou základnu má kapela ve Francii, kam jezdí již 10 let a má zde i svůj fanklub. Kapela získala v roce 2013 titul Skokan roku v dnes velmi kontroverzní anketě Český slavík. Letos se vůbec neumístila. Dan Dobiáš k tomu dodává: „Už 10 let se objevujeme v anketě Český slavík, vždy někde kolem třicátého místa, letos nejsme ani na posledním místě, přestože máme od fanoušků zprávy, že nám posílali hlasy a určitě jsme ten minimální počet překročili. Doufám, že to není kvůli tomu, že jsme se jako kapela minulý rok veřejně zastali Tomáše Ortela. Budu chtít od pana Těšínského vyjádření,“ dodává Dan.

Dana a Michala skvěle doplňují dvě dámy, a to Beatrice Todorová a Petra Peterová. Petru Peterovou, kdysi vokalistku Petra Muka, čekají příští rok příjemné mateřské povinnosti. Jelikož má skupina naplánovaná vystoupení na dlouho dopředu a nemůže si dovolit přerušit činnost, vyhlašuje konkurs na místo zpěvačky. Pokud si, holky, myslíte, že na to máte, kontaktujte kapelu na stránkách www.abbastars.com.

Vy, kdo se chcete na kapelu přijít podívat, nenechte si ujít velký narozeninový koncert ABBA STARS 20. března 2018 v Divadle Broadway v Praze. Předprodej na stránkách divadla byl již spuštěn.