I když Radka Haničincová tušila, že je jejich rodinný přítel Wabi nemocný, tak nevěřila, že je to až tak vážné, že to spěje ke smrti.

Byl jako můj bratr, já byla pro něj Radunka a on pro mě brácha. Bude mi strašně chybět, byli jsme neustále v kontaktu, opravdu to těžce nesu. Byl to velký přítel mého manžela, taky zemřel 16. listopadu v den 10. výročí jeho smrti. To byli dva stateční chlapi a měli se rádi. Kdykoliv u nás byl, tak i přespával, jak říkám, byli jsme velcí přátelé. Naposledy jsem ho viděla loni v srpnu, jinak jsme byli pořád v telefonickém kontaktu,“ svěřila se plačící vdova, která na stuhu nalepila kousek plakátu, který byl vyroben k 70. narozeninám Daňka. Na snímcích je s jejím manželem.

„Netušila jsem, že je tak vážně nemocný. On by to ani nikdy neřekl. Pravda, když jsem ho viděla loni na podzim, tak se mi zdálo, že hubne. Ale on by se ani slovem nezmínil, že je to s ním vážné. Bude chybět všem. Byl to strašně laskavý člověk, pohodář, chlap, jak má být,“ dodala smutkem zhroucená Haničincová.

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Wabiho Daňka (†70), pro kterého plakal dav hvězd

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Wabiho Daňka (†70), pro kterého plakal dav hvězd David Turek, Jan Jedlička

VIDEO: Pohřeb Wabiho Daňka (†70): Zhroucená Radka Haničincová: Říkala jsem mu brácho…

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Wabiho Daňka (†70): Zhroucená Radka Haničincová: Říkala jsem mu brácho… David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
59 fotografií