Válel v hokejové extralize, dokonce v dresu juniorské reprezentace, skončil ale na úplném dně jako psanec. Urostlý hokejový obránce podle zjištění Blesku už nejméně dva roky prchá před zákonem. „Je na něj vypsán nejen český, ale i evropský zatýkací rozkaz kvůli rozsáhlé majetkové trestné činnosti,“ potvrdil Blesku brněnský policista Pavel Šváb. V databázi Pátrání po osobách je veden už od září 2015.

Podle našich informací má navíc na kontě minimálně 15 exekucí. Částečně i proto, že měl údajně propadnout hazardu.

Zmizel po rozvodu

Z dokumentů, které má redakce Blesku k dispozici, vyplývá, že Tůma nasekal dluhy minimálně za milion. Místo aby čelil problémům, podle informací Blesku zbaběle utekl za oceán. Přitom ještě před čtyřmi lety se dušoval: „Chci být blízko malé dceři, kterou jsem poslední dobou bohužel moc neviděl...“

Dnes sedmiletá Claudie si tatínka od té doby moc neužila – podle Kristelové se po něm prakticky slehla zem hned po rozvodu v roce 2012. Poté Obvodní soud pro Prahu 4 vydal příkaz k zatčení a nakonec přišel i mezinárodní zatykač.

Předmanželská smlouva

„Je to můj bývalý manžel. Jsme už pět let rozvedeni a před pěti lety jsem ho taky viděla naposledy. Myslím, že ho hledají už od roku 2013, ale nevím proč,“ řekla Blesku Kristelová. Jeho finanční průšvihy naštěstí řešit nemusí. „Já měla předmanželskou smlouvu, mě se jeho závazky netýkají,“ tvrdí moderátorka. O tom, zda ji Tůma posílá alespoň alimenty na dceru, se ale bavit nechtěla.

Řepka jede v dluzích taky

Mnohem víc musí Kristelovou pálit finanční problémy jejího současného přítele Řepky. Ani on není zrovna svatoušek a celková výše jeho závazků je 3 029 418 Kč. Navíc by proti němu měla být vedena ještě další čtyři exekuční řízení za asi 200 tisíc korun. Podle advokátky modelky Vlaďky Erbové (36) totiž dlouhodobě neplatí výživné na jejich syna.

Fotogalerie
12 fotografií