Eva a Vašek jsou minulostí, nyní frčí Veronika a Vašek. Náhradníky původní dvojice mají být manželé Veronika (30) a Václav Řihákovi, kteří hrají vlastní písničky ve stylu moderního folkpopu a už si společně vyzpívali statisíce.

„Ano, náš úspěch přináší slušný výdělek, ale nechci se o tom veřejně bavit. Důležité je, že lidé odcházejí z koncertů spokojení, a to je to, proč to děláme,“ uvedla pro deník Aha! dvojice Veronika a Vašek, která koncertuje po celé republice a všechny koncerty má beznadějně vyprodané.

VIDEO: Videoklip dua Veronika a Vašek alias V@V k písni 'Proč ta vojna zlá'

Navíc jsou v současnosti největší tváře hudebního kanálu Šlágr TV. „Jsou velmi šikovní a je radost s nimi spolupracovat,“ okomentoval pěvecké duo textař jejich písní a majitel hudebního kanálu Karel Peterka (66). Ten ostatně kdysi objevil i Evu (47) a Vaška (63) Ševčíkovi.

Jenže později se s nimi rozkmotřil, když začali svou hudbu vydávat pod jiným vydavatelstvím. Tvrdil, že ho dvojice připravila o miliony, kdysi populární duo ale naopak z toho samého osočovali právě Peterku. Právě od jejich sporu už ale o Evě a Vaškovi není moc slyšet a nyní jim Říhákovi pomalu začínají přebírat fanoušky.

Samotní Veronika a Vašek si ale myslí, že s nimi nemají mnoho společného. „My se snažíme spojit generace hudbou, v tom je, myslím, ale náš podstatný rozdíl,“ uvedl Václav Řihák s tím, že o nich ale nemůže říct nic špatného. „Vnímáme je, známe je, Eva je podle mě dobrá zpěvačka a Vašek dobrý obchodník,“ dodal pro Aha! zpěvák, který dříve spolupracoval s Karlem Gottem (78) na jeho albu lidových písní.

VIDEO: Podívejte se, jak se Eva změnila, když začala vystupovat sólově jako Eva Adams

Video
Video se připravuje ...

Eva se trhla od Vaška! Teď je sólo, zhubla, a je z ní velká kočka! Podívejte! Sandra Apostolidisová, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií