Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Natírá si obličej vlastní močí! Díky tomu prý vypadá o 20 let mladší

19. června 2019 | 06:00

Pokud žena začne vypadat podezřele mladší, začnou se ostatní vyptávat, jestli v tom není nějaký elixír jako ve filmu Smrt jí sluší. Co potom, když vypadá o 20 let mladší a vy zjistíte, že si na pokožku natírá vlastní moč? Budete proceduru zkoušet taky? My do toho nejdeme! 

Stelle Ralfini byste jistě netipovali 72 let. Zmíněnou omlazující techniku si přivezla před třiceti lety z Indie, kam se vydala během studií medicíny. Na cestě se jí na kůži udělala podivná vyrážka a místní obyvatelé jí doporučili natřít postižená místa vlastní močí. Stella tvrdí, že hned za několik hodin byla vyrážka pryč a kůže byla jemnější než kdy dřív. "Hodně lidí si myslí, že je moč špinavá, ale není to pravda. Je to vaše vlastní DNA a právě ta vás dělá tím, kým jste!" říká Stella a přidává i recept, který je jednoduchý.

Když se vám bude chtít čurat, vezměte s sebou plastový kelímek, do něj trochu moči zachyťte. Potom ji rozmažte po obličeji a krku či na postižená místa. Tuto metodu prý dokonce jednou opěvovala i popová zpěvačka Madonna. 

V dubnu 2017 Stelle diagnostikovali rakovinu kůže, ale ona věřila, že díky zdravému životnímu stylu a své podivné praktice se z nemoci brzo dostane. Měsíc po operaci byla opět na nohou a rozhodla se najít si životního partnera.

V tom má ale Stella smůlu, protože poslední muž, se kterým chodila, vypadal sice prý jako Rod Stewart, ale trpěl poruchou erekce. Nebrání se mladším partnerům, kterým ale nechce lhát o svém věku. Spousta mužů se prý ale zalekne, když zjistí, kolik Stelle opravdu je. Proto svou spřízněnou duši stále hledá.

Autor: kaj
Video se připravuje ...