Za Pretty Woman (1990) byla na Oscara nominována, ale ještě nevyhrála. Zlatou sošku získala až přesně o deset let později za roli vážnou: v dramatu Erin Brockovich. Ale právě Pretty Woman po boku Richarda Gerea (68) udělala z neznámé herečky hollywoodskou superstar, která se pravidelně umisťuje na nejvyšších příčkách žebříčků nejlépe placených, nejpopulárnějších hereček či nejkrásnějších žen. Časopis People ji kupříkladu pětkrát vyhlásil za nejkrásnější ženu planety!

V soukromém životě dlouho nemohla trefit na toho pravého: jednou se rozvedla, několikrát zasnoubila a v roce 1991 se tři dny před svatbou rozešla s hercem Kieferem Sutherlandem (50).

Štěstí našla až s kameramanem Dannym Moderem (68), kterého si vzala v roce 2002 a se kterým vychovává tři děti. „Než jsem potkala jeho, byla jsem sobecký malý spratek, já bylo mou jedinou prioritou, šla jsem jen za kariérou a úspěchem,“ prohlásila o sobě nedávno v rozhovoru pro Harper's Bazaar. „Až on dal ale mému životu skutečný smysl.“

V poslední době se často spekuluje, že se pár rozchází. Po každé takové zprávě ale Julia vezme Dannyho do společnosti a svým chováním dává všem kolem jasně najevo, že její manželství je pevné.

Co o ní řekly

  • Kate Winslet: „Dodnes se mi kůže krabatí, když mě někdo nazve filmovou hvězdou. To je přece Julia Roberts, ne já.“
  • Mia Sorvino: „Agenti vám tisíckrát můžou říct, že se jim líbíte, ale stejně roli nakonec nabídnou Julii Roberts.“
  • Sharon Stone: „Nemyslím, že je Julia takové neviňátko, jak ji všichni vnímají. Koulí to ale se světem chytře.“

VIDEO: Podívejte se na trailer oblíbeného filmu Pretty Woman.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na trailer ke kultovnímu filmu Pretty Woman youtube.com/Touchstone Pictures/bpž

Fotogalerie
62 fotografií