Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Bílé tenisky se hodí ke všemu! Jak je nosit k šatům i ke kabátku?

Video se připravuje ...
VIDEO: Karel Dlabač
9. dubna 2019 | 10:00

Nemáte ráda podpatky a tenisky byste nosila nejraději pořád? Tak si pořiďte bílé tenisky! Ukážeme vám, které si vybrat, a zaručujeme, že už je nebudete chtít sundat.

Mme několik bot, které by zaručeně neměly chybět v žádném botníku, jelikož se hodí ke všemu. Z lodiček to jsou například ty černé a tělové, co se týká tenisek, rozhodně nezapomínejte na obyčejné bílé, kterými snadno nahradíte jakoukoliv obuv.

Jdete do práce, kde máte daný dresscode, a po práci vás čekají dlouhé pochůzky? Žádný problém! Rozhodně se nemusíte trápit v lodičkách, snadno nahraďte lodičky bílými teniskami. Hodí se totiž jak k pouzdrové sukni, tak k elegantním kalhotám i k saku.

Pozor byste si měla dát při jejich výběru. Důležité je věnovat pozornost tvaru a typu boty. Třeba plátěné tenisky se hodí ke všemu, a to jak ke sportovněji laděným outfitům, tak k romantickým šatičkám i k elegantním kostýmkům.

Stejně tak fungují i subtilní kožené tenisky, které můžete vidět na obrázku uprostřed. Naopak objemnější tenisky (vpravo) se hodí spíše ke kalhotám; k sukním ani k elegantnějšímu oblečení si je neberte.

Pokud tedy milujete sukně a šaty a bílé tenisky k nim nosit chcete, pořiďte si některou z prvních dvou variant. Pak je unosíte naplno! Vystačíte-li si s kalhotami a nejste prací vázána na elegantní oděv, třetí varianta pro vás bude ideální volbou.

Autor: Markéta Luštincová