Došlo k tomu zcela nevinně. Na začátku roku 2010 měl Radek John autonehodu, při které si nechal přivolat náhradní vůz. Do toho pak stěhoval autosedačku. Jeho děti, které měl s manželkou Zlatou Adamovskou by se do ní už však nevešly. Bára už byla dospělá a Petrovi bylo v té době patnáct.

A tak se přišlo na to, že má bývalý politik nemanželskou dceru Terezu. Zlata Adamovská o ničem nevěděla a byl to pro ni obrovský šok. Ihned požádala o rozvod a šestadvacetileté manželství skončilo.

"Neviděla jsem ho dva roky. Jsme sedm let rozvedení, to už je tak dávná minulost... Je to pryč. Uzavřená kapitola," řekla Adamovská v rozhovoru pro Téma s tím, že s Johnem už nemá žádné pouto. To mají pouze jejich děti. "Oni s tátou vycházejí dobře, stýkají se, ale já tu potřebu nemám. Dvacet šest let stačilo," vysvětlila Adamovská s tím, že po boku exmanžela strávila kus života.

"Ano, je to velký kus, samozřejmě. A já ho nezatracuji, mám i spoustu hezkých vzpomínek, ale pak jsem to prostě musela ustřihnout, jako špagát. A život běží dál," dodala na závěr Zlata.

Video
Video se připravuje ...

Workoholik Radek John: S touhle sexy kočkou randí, ale zanedbává ji! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
15 fotografií