Ještě dnes, když mluví modelka o milované Mie, která zemřela v červnu, má slzy v očích. „Prožily jsme spolu krásných deset let, to jen tak nejde zapomenout. Už jsem se doma s Michaelem bavila, že bych si chtěla pořídit nového pejska, je ale proti,“ prozradila Diana s tím, že ten její nového bulteriéra nechce kvůli tomu, že pendlují mezi Českem a západem Kanady a přeprava hafana přes oceán je vždy komplikovaná.

Frolík nejspíš čekal, že jeho partnerka na své přání zapomene, ale to se nestalo. „Michael přišel s ultimátem, že pokud já chci pejska, tak on chce druhé dítě. Uvidíme, jak to dopadne. Já po dalším dítěti netoužím...“ prozradila se smíchem maminka dvouleté dcery Elly. Sama byla jedináček, nepřijde jí to tedy divné, Frolík naopak vyrostl v početnější rodině.

Vydělává peníze

Diana se během českého léta zapojila do projektu nadačního fondu Nejen srdcem, přes který začala prodávat tašky s fotkou své zesnulé fenky Mii. „Už necháváme přidělat třetí várku, a pokud i ta se bude tak skvěle prodávat, získáme pro opuštěné pejsky tři sta tisíc,“ pochlubila se.

Roztomilé video: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině.

Video
Video se připravuje ...

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v nagličtině Instagram/Diana Kobzanová

Fotogalerie
45 fotografií