Jako mnoho významných osobností a umělců i Sinead O'Connor trpí bipolární poruchou, která ji ničí. Tato nemoc se vyznačuje tím, že psychický stav nemocného je jako na houpačce – buď je veselý, aktivní, plný energie, někdy až hyperaktivní, anebo na druhé straně deprimovaný, melancholický s myšlenkami na sebevraždu. Sinead v posledních dnech dostihla ta horší varianta.

Na sociální síť umístila video, kde s utrápeným výrazem a plná zoufalství vypráví o svém stavu. „Chci všem sdělit jaké to je, proto dělám toto video,“ uvedla na začátku Sinead. „Tato nemoc je jako droga, nezajímá ji, kým jste, a co hůř – je to stigma. Lidi, kteří vás mají milovat, s vámi najednou zacházejí jako s kupou ho*en. Je to začarovaný kruh,“ řekla.

„Kdyby záleželo jen na mně, už bych byla pryč. Zase s mojí mámou, protože jsem chodila dva roky po světě sama jako trest za svoji zas*anou nemoc a naštvaná za to, že se o mě nikdo nestará,“ rozčílila se a propukla v pláč. 

Sinead O’Connor video přidala na internet minulý týden, když sama přespávala v motelu Tavelodge a každý boží den bojovala za to, aby přežila a nespáchala sebevraždu. Uvedla, že je nyní na za*raným konci světa v New Jersey a že je sama.

Svědci z motelu uvedli, že měla zpěvačka na zápěstí nemocniční náramek a že si přes den nechávala otevřené dveře do svého pokoje. Občas prý také chodila do automatu na Pepsi.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Sinead O'Connor zveřejnila video, v němž v slzách promlouvá o zoufalství ze svých psychických nemocí. Facebook

Sinead byla už loni hledána policií, když se nevrátila ze své projížďky na kole. Veřejnost ochromily obavy, že by si mohla opravdu sáhnout na život, protože o tom předtím velmi často mluvila. Nakonec ji ale našla policie v pořádku. 

Fotogalerie
26 fotografií