Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívka (17) byla znásilněna na JIPce. Dav vzal nemocnici útokem, zbil i policisty

Autor: shp - 
23. června 2017
10:00

Zraněná skončila v nemocnici v Kanpúru. Její stav byl vážný, proto musela být umístěna na jednotku intenzivní péče. Ani tam ale nebyla teprve sedmnáctiletá Indka Akansha v bezpečí. V noci ji tam přepadl nemocniční zřízenec a znásilnil ji. Když se zpráva o hrozném osudu dívky dostala na veřejnost, rozzuřený dav naběhl k zařízení a vzal ho útokem.

Akansha tvrdí, že byla zdrogována a znásilněna. „Poté, co jsem byla převezena na jednotku intenzivní péče, mi matka vyměnila oblečení. Později v noci přišel nemocniční zřízenec a řekl, že moje šaty jsou vlhké a musí být vyměněny. Požádala jsem ho, aby zavolal zdravotní sestru nebo moji matku, ale on to odmítl. Řekl, že není žádná sestra dostupná, moje máma se vrátila domů a otec odešel pro medicínu,“ vypověděla mladá Indka.

„Poté mě vzal do umývárny a řekl, že se před ním nemusím stydět. Musela jsem se před ním převléknout. Pak mě požádal, abych si svlékla vršek a začal mě sám rozepínat. Utekla jsem do postele. On poté také utekl. Zřízenec pak ale přišel znovu a vpíchl mi injekci, po které jsem usnula. Využil situace a znásilnil mě. Cítila jsem, že se děje něco špatného, ale nemohla jsem nic dělat, protože jsem byla pod vlivem drog,“ dodala otřesená školačka.

Otec vypověděl, že mu byl té noci odepřen přístup na jednotku intenzivní péče. „Ráno jsem se tam dostal násilím. Když jsem viděl, v jakém stavu je její oblečení, pojal jsem podezření, že je něco špatně. Třásl jsem s ní, abych ji probudil, pak mi řekla o celém incidentu,“ vypověděl ztrápený rodič. Jakmile se veřejnost dozvěděla o dívčině znásilnění, začala se Indům vařit krev v žilách. Davy lidí se sešli přímo před nemocnicí kvůli demonstraci.

Ta se ale brzy změnila v nefalšovaný lynč. Přítomní policisté neměli šanci se několikanásobné přesile ubránit. Obušky se ji snažili odradit, ale rozzuřených a bojechtivých civilistů bylo více. Jeden z napadených strážců skončil dokonce na několik okamžiků v bezvědomí. Policisté pak dokonce vytáhli zbraně, aby útočníky zastrašili. Tento boj ale stejně prohráli. Jejich zranění mluví za vše.

agfor ( 23. června 2017 18:44 )

To by se u nás stát nemohlo. Tady policajti a doktorská sebranka beztrestně mrzačí a vraždí důchoce.

1_2_3 ( 23. června 2017 15:32 )

Ty jsi opravdu psychický kripl.

naidka ( 23. června 2017 15:28 )

Zloděj křičí chyťte zloděje. Ti bijci za spravedlnost nejsou o nic lepší, celý národ je takový.

sores ( 23. června 2017 15:14 )

Tak by to mělo být i u nás! České soudy jsou laxní a nespravedlivé, je dobře že to veřejnost vzala do svých rukou! Zprznit dívku a ještě jí zdrogovat je hnus a zaslouží zabít!!

karelr4 ( 23. června 2017 14:35 )

Co se divíte, z Indie pochází Cikáni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání