Manželovi Karlovy dcery Dominiky, která tuto neděli oslaví 44. narozeniny, se udělalo špatně během malého evropského turné. Na to Timo Tolkki (51) vyrazil po letech zdravotních potíží.

Bojoval totiž s maniodepresemi, které ho totálně srazily na kolena. Dominika od něj dokonce na rok odešla do Česka, jelikož jeho nálady nezvládala. Poté, co se jeho stav zlepšil, se k němu vrátila.

„Timovi se udělalo špatně během cestování za fanoušky. Strašně ho bolelo na prsou i v zádech. Měla jsem strach, že má infarkt,“ svěřila Blesku Gottová. „Nakonec se během vyšetření ukázalo, že se mu zablokovala záda a ta bolest vystřelovala do rukou a do prsou. Bude v pořádku, jen se musí šetřit,“ dodala.

Fotogalerie: Karel Gott a jeho zdraví
132 fotografií

Timo se i přes zdravotní potíže snaží dál pracovat. „Po tom, co se mi stalo, musím během vystoupení sedět. Měl jsem housera, velmi brutální bolest zad. Řeknu vám, už bych to nechtěl zažít,“ napsal na svém Facebooku Timo.

Dominika svému otci řadu let tajila, že se za Tima provdala. „Řekla mi to teprve nedávno,“ svěřil Blesku Gott, který je s dcerou po jejím návratu k manželovi ve velmi minimálním kontaktu.

VIDEO: Karlovo vystoupení v Českých Budějovicích: Slavík byl unavený a kašlal.

Video
Video se připravuje ...

Gottovo sebevražedné tempo: Únava a kašel na pódiu! Mistře, šetřete se! Vlaďka Hradská

VIDEO: Takto Gotta ztvárnili v polské Tváři

Video
Video se připravuje ...

Bardzo dobre, Karel! Takhle vidí Gotta v polské Tváři! Je to masakr! Youtube.cz

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
121 fotografií