Pro časopis Téma zpěvačka, modelka a spisovatelka Iva Frühlingová přiznala, že nikdy nebyla typ, který by se družil s lidmi z hudební branže a radši se obklopovala lidmi odjinud. Dodala také, že ani život jejího exmanžela Richarda Krajča nesleduje. "Vlastně mě to ani nezajímá, pokud to nejsou lidé, se kterými se denně stýkám. To bych musela sledovat celý svět a na to nemám kapacitu," řekla v rozhovoru.

Manželství zpěvačky a zpěváka se rozpadlo půl roku po romantické svatbě. Frühlingová tehdy totiž údajně nemohla vydýchat Krajčovo pracovní vytížení a dělala mu hysterické scény, což uvedl sám zpěvák. "Mám práci po celé republice. Iva to věděla.  Občas na moje vytížení reagovala hystericky. Mrzí mě, že po tom, co Iva o rozchodu povídala, si lidé myslí, že tím viníkem jsem pouze já. Myslím si, že chyba je určitě na obou stranách a spousta lidí náš rozchod pochopila jednostranně," řekl tehdy.

Avšak více než deset let po jejich rozvodu si už každý žijí svým životem. Krajčo vystřídal několik partnerek a zplodil dvě děti a Frühlingová si vzala pilota Jana, kterému porodila syna Adámka.

VIDEO: Podívejte se na vystoupení Richarda Krajča a kapely Kryštof.

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo přišel s originálním příběhem. Pobavil příběhem Ríši a Jariny Eva Fornálová

Fotogalerie
26 fotografií