„Po rozvodu s hudebníkem Richardem Krajčem si Iva Frühlingová našla nového partnera, se kterým vychovává syna Adámka. Jak ale zpěvačka v rozhovoru pro časopis Téma přiznala, mateřství je hodně náročné a vadí jí společnost, která vyvíjí tlak na perfekcionismus. Zpěvačka si dokonce párkrát říkala, že svoji roli matky nezvládne.

„Vzpomínám si, jak mi spousta maminek říkala, počkej, až ti skončí šestinedělí, to bude líp. Tak jsem makala a těšila se, až skončí to šestinedělí, upínala jsem se k tomu datu. Pak přišlo a ono nic. A mně došlo, že už to asi bude furt,“ řekla Iva.

Kvůli synovi a jeho výchově také prý vznikaly partnerské neshody. „Ženská je celý den úplně vystresovaná z nové situace a z péče o dítě, těší se, až jí někdo pomůže, kdokoliv. Pak přijde domů chlap, který zase řešil celý den něco v práci, je unavený, chce si odpočinout, ale ona je taky unavená, tak mu to dítě hodí, že už nemůže. Klasický model. A večer jsou oba totálně vyřízení a odpadnou,“ popsala situaci, která se odehrávala i u ní doma.

Naštěstí je už ale syn větší a zpěvačka s manželem Janem, který je pilotem, si najali chůvu, která jim pomáhá.

Video
Video se připravuje ...

Opuštěná Frühlingová: Bojí se ukázat v prádle! Jan Jedlička, Tereza Kühnelová

Fotogalerie
26 fotografií