Sotva se Petra Faltýnová pochlubila, že dostala k narozeninám od zámožného partnera Davida výlet soukromým tryskáčem, kde seděli její přátelé, Leoš Mareš nelenil a své přítelkyni Monice Koblížkové (36) také daroval výlet privátním letadlem.

A protože se Mareš i Koblížková rádi chlubí drahými dárky, které jeden od druhého dostávají, Faltýnová si tu a tam do nich rýpne. Pořád to totiž není takový luxus, který si může dovolit její partner. „On si na to hrát nemusí,“ napsala k fotografii, kde spolu plují na jeho jachtě.

 Když jí miliardář pro změnu daroval luxusní BMW, okomentovala dárek slovy: „Tohle vracet nemusím.“  Zdá se ale, že Marešovi jsou její narážky fuk a klidně své lásce koupil k Vánocům také automobil.

A není to ale tak dlouho, co Petra naopak rychle reagovala na Marešovy příspěvky, kdy se pochlubil hodinkami za půl milionu korun a Faltýnová okamžitě vystavila na odiv mnohem dražší hodinky, které dostala od svého milého. I když našla chlapa s miliardami po kapsách, moderátor jí nedá spát.

Podívejte se na videa s Petrou Faltýnovou.

Video
Video se připravuje ...

Petra Faltýnová: Nový milenec miliardář po ní chce dítě! Jan Jedlička, David Turek

Video
Video se připravuje ...

Petra Faltýnová: Po rozchodu s Marešem jsem víc v pohodě! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií