Paní Alenu nejvíce rozčílilo, že podle Poledňákové chtěla po rozchodu se Schelingerem spáchat sebevraždu. „K té scéně, jak popisuje, nikdy nedošlo,“ říká první manželka slavného zpěváka.

Video
Video se připravuje ...

Válka Schelingerových (+30) exmanželek! Pravda o sebevraždě, rozvodu i vztazích! Zuzana Bubílková, Petr Soukup, Lukáš Červený

Řekla jsem mu, ať se rozhodne, že ho držet nebudu. Nic jiného mi nezbývalo. Bylo to hrozný, byly i slzy, ale když odcházel, tak mi řekl, že si myslí, že za 10 dní je zpátky,“ dodává Schelingerová s tím, že Jiří se pak za ní často vracel, a stěžoval si, že jeho nový život není tak zalitý sluncem, jak si představoval. Pravdou je, že i s druhou ženou Janou se zpěvák před smrtí stihl rozvést, jejich manželství trvalo asi půl roku.

Video
Video se připravuje ...

Schelingerova (+30) žena Alena: Dceři jsem tátovu smrt tajila, pak zdědila dluhy! Zuzana Bubílková, Petr Soukup, Lukáš Červený

Rozvod prý proběhl hladce. "Za čtvrt hodiny jsme byli rozvedeni. Měli jsme poté přátelský vztah, chtěla jsem, aby dcera byla s tátou. Kolikrát si i u mě stěžoval, jak to má těžký. Pamatuji si, že mi řekl: Chci ti jenom říct, že za těch půl roku se mi vrátilo, co já jsem dělal tobě," vzpomíná Alena Schelingerová.

Co tvrdila druhá Schelingerova manželka? Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Druhá žena Jiřího Schelingera (†30): První manželka kvůli mně páchala sebevraždu! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Fotogalerie
7 fotografií